Thursday, December 30, 2010

Kau memang tak sedar diri..!!!!


Salam readers. Pagi tadi adik ade tunjuk satu blog pada saya. Mula-mula tu pikir, mesti blog yang sangat da bommbb ni kan.. haaa tengok-tengok je blog tu memang blog tu da bommbb la sangat sampai rase nak bom je tuan punye blog tuh. INDON..!! ha amik kau..! boleh pulakk die buat satu blog untuk kutuk Malaysia. aishh tak boleh jadi ni. dalam blog tuh die ubah kan lagu NEGARAKU jadi perkataan yang memang orang kata perkataan jahanam la kan. Aishh naik darah sekejap. Mungkin ramai dah kot yang jumpa blog tuh. Tapi sebagai warganegara MALAYSIA saya memang tak puas hati. Rasa macam nak piat-piat je telinga tuan punya blog tu..! dah la datang Negara orang secara haram, lepas tu buat pulakk perangai macam haram. Sebab kan bola sepak je INDON tu tak puas hati sampai macam ni sekali. Kot ye pon tak puas hati tak perlu la sampai macam tu sekali. Benda ni akan buatkan semua orang benci pada KAUM kau, walaupon tak semua orang INDONESIA jahat macam kau..! Memang tak boleh terima kenyataan la kau nih. Huhh..Geram..Geram..Gerammm..Meh saya nak share link die kat korang semua. Klik INI.



Ni salah satu page die. Kalau berminat nak tengok boleh la pergi sergah oke =P

Bye..!



Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

5 comments:

Hashira Yusoff said...

wadafak!! kuangsam betol la endon nie!
eh, mmg bodoh la kalo psal bola nk gaduh2.

Princess said...

haa tau takpe..mengutuk tak beragak pulakk tu kan..

Cik_Shiqah said...

haishh kenapalah warga seberang tkleh menerima hakikat! ish3. psl bola je pun. mng klh adt pertandingan. dh klh tu klh lah! =.='

Princess said...

tu makne nye die tak boleh terima kenyataan.. =)

tulips etu chinta.. said...

indon ta sdar dri..
da mnumpang ngara org!
jd bibik!
ssuai r ngn ko bibik!
miskin!