Monday, January 31, 2011

ade 3 bende nak post dalam 1 entry :D



salam readers. haa baru la ada kelapangan masa nak update blog nih. kalau tak tu menyepi je kan. sorry kepada sesiapa yang blogwalking or follow blog ni, tapi tak dapat balasan balik. saya terlalu malas minngu lepas. tapi minggu ni terlampau rajin sebab nak buat 3 bende sekali gus dalam masa seminggu nih. minggu ni insyaallah akan membalas balik blogwalking anda =) hari isnin minggu depan insyaallah akan mula bekerja di taska yang saya bagi tahu 2 minggu lepas kot =)

oke, yang first saya nak bagi tahu, saya baru buat skype hehe..actually dah lame dah tau pasal skype tu. dulu ade je account untuk skype, tapi dah lupa username dan password, so saya create yang baru saje. mula-mula tengok adik macam best je kan gune skype, dengan kuasa menggedik nye saya pon create la account skype jugekk..heee :D kalau sudi sila la cari dan add nama ni princess-0901 weee~ maluuu ^_^ tak nak pon takpe sebab tak suke pakse orang =P

oke, yang kedua pulakk, saya nak tukar link blog ni dengan link baru. http://ceritagadispink.blogspot.com tak nak guna dah sebab tak tau la kenapa hehe.. tapi yang pasti nye saya tak nak guna link lama tu dah. now, saya nak tukar dengan nama http://blog-pink-saya.blogspot.com haa ok la tuh kan. di sebab kan saya ni sangat pencinta pink, saya pink kan semua nye heee :D kalau rasa-rasa tak dapat cari dengan link yang lama tu, sila la anda cari saya di link yang baru [ bajet macam ramai nak cari ] =P

dan yang last sekali, saya nak tukar wajah blog saya yang sangat hodoh nih =( walaupon ramai yang kata, 'wahh cantik nye blog die' 'comel nye blog die' tapi saya tetap tak suke wajah blog nih wahahaha [ gelak jahat ] =P tak lupa jugekk nak tukar lagu blog ni, tengah pikir nak tukar lagu apa nih. tema yang akan ditukar tetap jugekk color pink. tapi takde la nak penuh sangat dengan hello kitty tu. saya akan usahakan jugekk tak letak banyak hello kitty macam sekarang ok =) tapi nak tukar tu mesti la mengambil masa yang agak lama sebab saya bukan nye kreatif orang nye :D

ok lah, tu je yang nak di bagi tahu. kalau ada apa-apa perubahan or info saya akan membebel di sini =)

Bye..!


Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

3 comments:

acul said...

ler tukar link lak die nie

Princess said...

hehe blom lagi la..tapi jap2 lagi.. :D

Attoae said...

hehhe. sama laa kte.
suka gak tukar link.
6t nk create link gini laa plak --> blog-kuning-saya.blgspt.com..

hehehehe..