Monday, January 3, 2011

Hobi Terkini :D


Yeaayy..sekarang dah ada hobi baru..banyak-banyak game dalam facebook tu, cume yang ni je saya wajib tengok tiap-tiap hari tau..memang sangat suke dengan game ni, dan tak tau kenapa suke sangat =P celik mata je pagi-pagi mesti kejar game ni dulu..aishh pengaruh kuat betul. tak dapat nak lawan pengaruh tu.. =P Nak tunjuk sikit game yang konon nye suke sangat tu.. =)




Ha ni la game nye ye tuan-tuan dan puan-puan.. suke suke suke tau..aishh suke tak terkata..biasa la, ni la hobi orang yang tengah 'tanam anggur' kat rumah sekarang ni =P nama game ni ' It Girl ', just girl je kot yang main game ni. tak tau la pulakk kot ade lelaki yang berminat main game yang macam ni. kalau ada, boleh la die jadi boyfren saya dalam game ni hehe..ok lah, tu je nak bagi tau sebenar nye.. =)

Bye..!


Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

2 comments:

♥ Funna ♥ said...

wah!!!bes mcm bes je game ni..

Princess said...

hehe best2..suke suke suke ^_^
bole try test.. :D