Tuesday, March 1, 2011

Harus ke jadi macam nih? sedihh :'(


Assalamualaikum..

Selamat tegah hari =) hehh ape nih..? anak dara orang lain, time tengah hari camni duduk dapurrr, masakk laaaa..! yang sorang nih duduk ngadap laptop pulakk kan..! bagi makan laptop baru tau..! wekkk =P kite sebelum tengah hari dah masak tau..! [ rajin takk..? rajin takk..?? ] (,") mesti la rajinnn kan.. =]

haaa ni bukan nak cite rajin ke tak..! actually, tadi baru je nak online facebook. tetibe teringat kat game It's Girl yang selalu saya mainn tu kan =] kuat main game budak nih..! biar, biar, biar =P ok, ok nak sambung cite balik nih. bile teringat game tuh terus online facebook. bukak game tu. tapi..hati ni sudah gundah gulana di buat nye.. :'(

bende tu keluar camnih:
pulakk dah kan. macam mane nih..? dah la terlambat nak kiss 'pakwe' kat dalam its girl tu. nanti mesti 'pakwe' i merajukkk, lepas tu breakkkkk..! lepas tu nak kene cari pulakk clique baru untuk cari 'pakwe' baru..! ishh geram geram..! tunggu la lepas i kiss 'pakwe' i tu dulu..lepas tu nak jadi ape jadi la..! hehh tetibe stress sebab game =P

kalau ngadu dengan angah mesti angah tak layannn sebab die kate 'ko ni takde game lain ke yang ko nak main ha. macam bebudakkk' oitt bebudak reti ke main game nih..? =P ni la cara la suri rumah nak hilangkan bosan kalau takde keje =P ok lah, nak cite pasal tu je. takde mende lain dah dalam kepala otakk ni haaa..asik risau 'pakwe' dalam game tu je. 'pakwe', tunggu jap lagi eh. kalau dah ok, 'makwe kiss 'pakwe' banyak-banyak kali tau..! :D




Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

1 comment:

hayati hashim said...

macam comel je game ni.. baru hrni tahu. nk kena main gak la.. =)