Saturday, December 18, 2010

Maaf yee teman-teman =)


Salam readers, malam ni baru dapat online.sebab pagi tadi mak sorok kan modem internet hehe..anak-anak mak ni degil tau, kalau dapat internet tak nak buat keje lain da =P tapi malam ni dapat mintak izin dah nak online..hee... :D  ok, sebenarnye bukan pasal modem kene sorok nak di post kat sini ok. saya nak mintak maaf pada sesiapa yang follow blog ni tapi saya tak follow balik..tapi malam ni tak berkesempatan nak follow.. insyaallah hari isnin nanti saya follow balik ok. dan lagi satu sesiapa yang blogwalking di sini saya ucapkan terima kasi eh, nanti saya singgah blog anda bila ada masa.. =) ok lah. perlu tido awal malam ni sebab pagi-pagi besok mau gerak ke KL..ikut rombongan kawin.. =)

Bye..!




Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

1 comment:

Kasim Ahmad said...

enggak mngapa.. bisa aja ..heehe