Thursday, January 20, 2011

memang menguji kesabaran ni!


fuhhh..kesian blog ni di tinggal kan berhabuk kan..? kan..? kan..? tak lame pon tinggal nye, kejap je, baru je semalam tinggal. tapi kesan tinggal nye tu punye la berhabuk macam seminggu tak on laptop. lepas tu siap ade semut gatal lagi tau. tak tau la mane datang nye semut-semut nih. sekali bile bukak je laptop nih wahhhh banyak sangat ko semut yang keluar dari celah-celah huruf nih..! tak tau la kenapa semut ni berminat sangat nak dekat dengan laptop ni. nak kate tabur gula takde la pulakk kan. aishh buat hanginn satu badan je tengok.

tapi entry kali nih bukan nak cerita pasal semut pon, tapi pasal yahoo messenger ni haaa.. geram betul la. semalam tetibe ade hati nak on ym, lepas tu ade la makhluk tuhan ni add ym tu. saya tak approve pon, sebab tak kenal pon, dahhh la tak kenal, nama pulakk macam pelik je. tu sebab la tak approve kan. masalah nye sekarang nih, bila di reject, keluar banyak kali la pulakk yang bende list request tu. approve banyak kali pon tetap ade jugekkk benda alahh tu..ni yang buat hilang sabar nih. tak tau nak buat ape dah, ape lagi off terus ym tu. off laptop sekali. bile on balik semula tetap keluar yang sameee jugekkkk...aishh semak betul la...ke ym saya nih dah masuk virus..? ke orang yang request tu penyebab ym saya jadi macam tu..? mungkin la kot kan..ia jadi macam kat bawah nih..


[ click pada gambar untukk tumbesarannn ] :D


haa yang macam kat atas ni la.. semak kan..? kan..? kan..? bila ade je tukang semak tu tak jadi dan takde mood dah nak ber ym. sakit mata je tengok banyak-banyak tu.. macam mana nak bagi hilang ye semua tu..? ada sesape tau tak agaknye..? harap-harap ade sesiapa yang tau macam mana nak buang bende yang semakk tuh..

Bye..!


Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

3 comments:

AtenAzhar said...

hyehye :)
hehe dulu aten jadi camni sebab aten join roomchat kat ym tu , so ade la makhluk halus ke kasar ke spam/hack ape tah istilah ym nye tu .
yg aten tawu , lpas je aten tekan cancel , aten trus block nickname dy, lpas tu dah tak jadi . :)

East_Arm a.k.a Izham Zainul said...

Pd Firasat Hamba... Ia adlh sejenis Virus... Dh cube Scan gunekn Antivirus?..
- 1st Scan gune Avira
- Cube gune Trojan Remover..
Klu X B'jaya gak... bawa laptop rujuk pd yg Pakar.. He3...

Princess said...

aten & east_arm: thankss.. =) dah berjaya takde kan mende tu =)