Tuesday, March 22, 2011

Kalau result bagusss sile belanja! :D


Assalamualaikum..

Selamat pagi semua. hari ni cuaca tak berapa baik. mendung je dari awal subuh pagi tadi. tetibe dah hujan sampai sekarang. agak-agak nye hujan berhenti kot kejap-kejap lagi. semalam hari isnin, hari ni dah hari selasa. besaok pulak dahh hari rabu =) haaa hari yang ditunggu-tunggu oleh pelajar SPM 2010 kan, kalau tak silap la. :D

adik ade sorang yang tengah tunggu result SPM. besok ye..? mesti malam ni masaing-masing tak dapat tido malam, berdebar-debar la kate kan nak tunggu hari besok. bace bismillah banyak-banyak eh =) jangan tak selera makan udahh lerr :D

Good Luck pada adik dan juge adik-adik yang ade kat luar sane. antara kenal atau pon tidak selamat maju jaya =) kalau result ok, tahniah diucapkan, kalau result kurang bagus jangan sedih-sedih ok. jangan putus asa jugekk. banyak lagi peluang yang ada untuk korang =) silee belanja kalau dapat result bagus hehe..

dah dahh..perlu masak untuk makan tengah hari..selamat hari selasaa ^_^



Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

6 comments:

Cik Ezy said...

arap die dpt result yg gempak..
=)

Cik T-pah said...

aminnn =)

sedutzone said...

btol... kalu result baguzz, abg blanja... ahakz

sedutzone said...

btol... kalu result baguzz, abg blanja... ahakz

Cik T-pah said...

hehe..silee la blanje adik2 tu.. :D

Mai Yee said...

fisrt time terjah sini !!

gud ye cik tpah !!!