Friday, March 25, 2011

Lelaki nak tukar jadi pempuan.hehh


Assalamulaikum..

Selamat pagi bloggers. hari ni dah hari jumaat. cepat betul masa ni berlalu. rasa macam baru je tinggal kan hari isnin. Kalau hari jumaat ni biase la orang lelaki mesti pegi semayang jumaat kan. jangan ade yang tak pegi tu udahh lerr..kang tak pasal-pasal dapat dosa free. 

Pagi ni tadi, macam biasa online facebook dulu dan baru la blog. tengah tengok-tengok home wall tu ternampak la satu video ni ade kawan yang post. pasal cara lelaki nak tukar jadi pempuan.

dah elok-elok jadi lelaki tak memasal pulakk die nak tukar jadi pempuan. ape nak jadi la. kalau dah lelaki tu lekaki la. tak payah la nak tukar-tukar. lain la kalau orang tu KUNSA kan. geli tengok orang buat operation macam tu. jom tengok video kat bawah ni. tu pon kalau sanggup la.. =P


haa tu la die video nye. ade jugekk orang macam ni eh. ngeri betul tengok operation macam tu. nyilu gigi. sanggup tu nak buang apa yang dicipta oleh ALLAH S.W.T. agak-agak kat malaysia ni ade jugekk ke macam tu..? huishh bahaya la. 


sesiapa yang berniat nak tukar jantina tu baik lah jangan sebab tu dah merupakan salah satu dosa besar tau sebab mengubah ciptaan-NYA. kalau orang puteh tu gasak die la, sebab memang die ahli neraka. bagi lelaki yang bebetul lelaki kat luar sane jangan la sesekali nak menukar jantina anda. kang kurang pulakk spesis lelaki kat dunia ni. habis pulak semua nak jadi pempuan. maka ramai la anak dara tua yang tak kan kawin macam tu =)




Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

1 comment:

sindarella-tyra said...

cik t-pah bahaya btol la..video tue dpt tgk skerat jew..x mampu nk tgok....-___-