Friday, March 4, 2011

Nak jawab tag dari Cik Amoi Maniac :D



Assalamualaikum..

Tajuk tag hari ni *hehh semalam kot :D "Jikalau Aku Doremon" hehe comel je kan..? kan..? kan..? =P bende ni di tag oleh cik amoi maniac gedik =P ingat kan ape bende la nak di tag nye sampai kene bagi tau kat facebook jugekk kan huuu~ tak sabo-sabo rase nye nak jawab wekk =P
Dengar sini wahai rakyat jelataaaa heee :D *JIKALAU AKU DOREMON, banyak kot bende yang di nak kan =] meh nak senarai apee bendeee nye tu :

1. nak kereta kaler pink :D kalau dapat ni tak nak duduk dalam rumah dah. duduk dalam kereta je. tak keluar-keluar pon takpe =p

2. nak jadi baby balikk bole..?? =] sebab kalau jadi baby mesti bole manja-manja dengan mak balik. lepas tu tak nakk besarrr. nak jadi baby jeee..hee :D

3. nak mesin yang bole besar kan badan =P kalau badan besar orang tak bule buli. ni badan kecik selaluuu kene buli. sedihhhh :'( kalau besar bule buli balik sape yang buli duluuuu kui kui kui ^_~

4. nak mesin scan otak manusia *terutama otak lelaki =P sebab ape..? sebab nak tau orang tu ikhlas ke tak kawan dengan kite. kalau tak ikhlas kite reject awal-awal hehe

5. bagi saya kereta yang boleh jalan sendiri tanpa dipandu hehe.. so, tak payah la nak susah-susah kene pegang stereng la, kene tekan minyak la ape la. leceh! haha..harap ade lesen je. bawak..? hehhh tak akan la kan kalau takde orang kat sebelah wee~ :D

haaa tu jela yang hars ade dalam hidup saya ni. kalauuu la semua bende tu ade, alangkahh bahagia nyeeeee hidup dakuuuu..heee :D tolong la..! tolong la..! tolong nak jadikkk doremon pleaseeeee :D tapi nak jadi doremon tinggi =P haha.. ok lah, harus ke nak di tag ke orang lain..? sape suke ambik jela. tak suke buat tak tau sudeehhh =P





Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

2 comments:

Cik Ezy said...

peminat fanatik pink ek?
ekeke..

Cik T-pah said...

sesangat la sukeeee!

suke..! suke..! sukeee! heee :D