Friday, March 4, 2011

Pakweee mintakk putusss..sedihhhh :'(


Assalamualaikum..

Malam ni sedih je. tadi dengan hati gumbiraaa, nak meng-online facebook. suke! suke! suke! hati tak terkata gembira nye hati nih. tetibe masuk online facebook je, bukak-bukak huaaa~ 'pakwe ' kite minta breakk da :'( alasan nye sebab saya tidak memperdulikan 'die' selama dua hari ni dan tak buat perkara-perkara yang boleh menggembirakan hati 'die'.

macam mane ni..??!! tak sukee! sampai hati 'awak' tau. baru je kejap kite tak peduli kan 'awak'. tetibe merajukk mintak break pulakkk. kite baru je kapel seminggu tau. dalam seminggu tu rase happy je. takde pape masalah pon. 'awak' pon selalu kate 'awak' happy. kite selalu bagi 'awak' mwuahh mwuahh. kite selalu bagi 'awak' hadiah. tu semua untuk bagi 'awak' happy kan. tapi sebab kite tinggal kan 'awak' dua hari je, 'awak' mintak break dengan kite. hancur berkecai hati ku :'( heehhh..
mentang-mentang la dalam tu ramai je 'makwe' cun melecun 'awak' terus berubah arah kan. takpe! takpe! kite nak cari 'pakwe' yang lagi hensem dari 'awak' =P ingat 'awak' tu hensem sangat ke..? =P dalam tu ramai je yang lagi hensem dari 'awak'! huhh..marah ni! mane tak nye bukak-bukak facebook je dahh kene 'cerai' =P maunnn den tak sodih :D

saya nak tunjuk kat semua orang bukti 'awak' mintak break dengan kite. biar orang marah 'awak'! padan muke! =P
[ klik gambar untuk tumbesaran yang sihat :D ]

haaa tu la die bukti 'pakwe' saye mintakk putussss. heee :D walaupon 'pakwe' dalam game je sedihhh tuuuu. dah lame kot jage 'die' =P nak cari 'pakwe' baru la lepas ni hik hik hik ^_^

Bye..!


Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

8 comments:

~LaDaYaNa~ said...

owh..tertipu pulak..hihi~

Cik T-pah said...

takde niat tuhh ngeehh3~ :D

Cik Ezy said...

lerrrr..
game rupenye.. kikiki

Cik T-pah said...

hehe winkkk ^_^

tomato said...

hihihi,,, ni dah addict betoi ni.. :D

Cik T-pah said...

biaseee..heee :D

sindarella said...

urmm..game ape yer??

Cik T-pah said...

game It Girl kat facebook.. =]