Tuesday, March 22, 2011

Saya perlukan pendapat anda =)


Assalamualaikum..

hai selamat malam. malam ni rasa macam nak tido awal. antara sebab-sebab nye:

1. handphone tak berbunyi lansung hari ni, menandakan mr.awak sangat busy. *jimat kredit hehe =P
2. kepenatan meng-edit blog bagi nampak sempurna walaupon akan ade orang yang tak suke :D
3. tido awal supaya boleh awal bangun. *asik bangun lambat je
4. mate yang sitap ni dah bertambah sitap sebab selalu sangat tengok screen laptop
5. Jaga muke supaya sentiasa kelihatan awek mudeee ngehhh3.. =P

dan sebelum mata ni terlelap serta mengharapkan pendapat anda semua, blog ni ok takk? sakit mata tak tengok? ke mata anda jadi kelabu bila tengok asik kaler pink je? hehe..berat tak bila nak view blog ni..? haaaa.. apa-apa jela yang anda semua boleh komen. kalau tak ok, nak kasi blog ni gelap pulak =P 

akhir kata, kerjasama anda amat dihargai. eh eh sebelum terlupa, kepada miss starcandy, besok aje saya join contest yang awak tag tu ye =) terima kasihhhh :D Nite!




Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

2 comments:

Cik Ezy said...

suke ngn kaler pink blog ni..
loading ok je..
xlmbt.. mybe gune streamyx kot..
tp ok la..
suke suke suke..
=)

Cik T-pah said...

mekasihh cik ezy =)