Thursday, March 24, 2011

Bende yang tersorok dah terkeluar :D


Assalamualaikum..

Hari ni tak tau nak post entry ape sebenar nye. main lapunn jelaa. buntu kepala hotak bila ia berfungsi tak berapa nak betul. pikir lagi dan pikir lagi ape nak post hari ni. tetibe teringat pasal miss euoni mintak tolong ajarkan macam mane nak shoutbox. huishh dah lame rase nye tutorial tu terperap kat blog lagi satu. tapi blog tu dah tak guna lagi.

malam tadi dan pagi ni tadi cuba transfer balik tutorial kat blog lame tu, masukkan kan dalam blog ni. dan akhir nye berjaya jugekk! penat nak transfer satu-satu kan. tutorial tu memang la tak banyak.. tapi macam banyak =P

so, hari ni dah ade ruang untuk tutorial ok. untuk miss euoni sila la merajinkan diri untuk ke page tutorial tu eh. kalau tak paham boleh rujuk dengan blog yang lain =) bukan untuk miss euoni sorang je. untuk sesape pon bole kalau nak :D

k lah, tu jela kot entry untuk petang ni. tak tau la kot malam kang ade bende baru nak post. tu pon kalau ade la =P



Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

1 comment:

Cik Ezy said...

blog saye xde SB mahu pn CB..
hihikk..
mls nk letak..