Sunday, March 6, 2011

Semakin lame, semakinnn...ermm :'(


Assalamualaikum..

Entry ape la kali ni yang cik t-pah nak meraban kan. bile tengok tajuk entry je dahh dapat agak yang entry nye akan merepekk jugekkk. tapi kali ni bukan entry nak merepek ke ape ke ok. ini pasal kesihatan! ok lagi sekali nak sebut. ini entry pasal kesihatan saya! haa yelaa tau la tapi pasal ape kan. xde pape. just nak mengadu je =P

sejak dua menjak ni kesihatan saya amat lah terganggu. dan sangat lah terganggu. sekarang ni kan musim hujan panas. kali ni tak bule pulakk kene hujan setitik pon, mesti kepala ni berat je. rase nak hantuk-hantuk kat dinding dah *habisss laaa :D lepas tu sikit-sikit akan rasa nak demam dan seterusnye akan demam. hehhh ngengade betul. antibodi tak berapa nak kuat nih.

yang pelik nye demam tu kejap je. hari ni demam besok ok dah macam biase. tanpa makan satu ubat pon. selalu nye kalau demam mesti HARUS pegi kelinik. kalau tak, mesti tak akan elokk punyeee.dan kali ni pegi gedik-gedik mengadu kat mr.awak. 

Cik T-pah: awak, saya rase macam nak demam :'(
Mr.awak: pegi la makan panadol.
Cik T-pah: panadol tak baik untuk kesihatan. sebab saya dah banyak makan dulu =P
Mr.awak: makan la obat.hehe
Cik T-pah: Ubat dah lame. tak bule makan dah huhu
Mr.awak: minum air cap badak.
Cik T-pah: xde mase nak pegi beli :D



mesti mr.awak bengang dengan saya kan hehe..suruh makan panadol ber-alasan kan tu. makan ubat ber-alasan kan lain pulakk. bile suruh minum air cap badak, ade jugekkk alasan lagi. last-last die balas..

Mr.awak: rendam dalam kolah

* hehh sampai hati betul. ade ke suruh rendam dalam kolah. tapi saya kuat menjawab ok =P

Cik T-pah: rumah kite takde kolah =P
Mr.awak:   baldi..??
Cik T-pah: baldi pon takde. hilang kat asrama dulu =P
Mr.awak:   gayung..?
Cik T-pah: cebokk eh..? ade! ade! tapi mane muat kepala
Mr.awak:   letak kaki!
Cik T-pah: erkk..? ape kene mengene..?

heeee :D mesti die tak larat nak layan dah kan dengan perangai gedik saya tu. sebab tu la ayat macam nak mengene je kan. tapi buat pengetahuan tuan-tuan dan puan-puan mr.awak memang selalu bagi ayat buli kat saya ok. sebab die kaki buli =P walaupon die kaki buli saya tetap suke akann die..awww~ maluuu *ayat kegemaran mr.awak hehe..die seorang kaki buli yang baik hati. kalau die tak buli saye sehari, saye rase seakan akan duniaaa ni gelap gulitaaa..cewahhhh~ hehe..

dahhhhh! cukup tu..! dari entry kesihatan jadi entry gedik pulakk kan.. :D sekali sekalaaa la wokkkk =P perlu tido! perlu tido! perlu! perlu!




Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

6 comments:

~wardizawani~ said...

Nnt follow aku gak tau.. (^_^)

Efipurpleshine said...

huhuhuhu......wat lawak jew...agk2 la nk gune gayung pown...napew x ckap mr r wt dulu la...kalo bley tpah ikut...hehehhee... :)

Cik T-pah said...

hehe tu makne nye die dah takde idea nak di suruh.. =]

Cik Ezy said...

musem org demam..
hihikk..
jge diri..
=)

Cik T-pah said...

cik ezy: mekasihhh =)

are diey said...

saye doakan awk bahagia