Sunday, March 6, 2011

Hari ni hari ahaddd.. So..??? =P


Assalamualaikum..

hehh semalam hari sabtu, hari ni hari ahad *macam orang lain tak tau=P tau ye..? hehe..permulaan entry yang amat sengal. ok nak cite yang bebetul punyeee :D Actually, tak sabar ni nak tunggu hari jumaat bersamaan 11 Mac 2011. ade dua sebab kenapa tak sabar nak tunggu hari jumaat tu.

Angah nak balik. yeayyy angah nak balik cuti. kejap je kot balik nye. dalam dua hari je. hari ahad balik ke uitm segamat semulaaa. tapi takpe la. kejap pon takpe. yang tak sabar nye tu sebab nak ajak die bawak kereta sesameee nanti..heeee :D Angah kan dah pro bawak kereta ni. Si akak ni je harap ade lesen tapi takot-takot nak bawak. kalau ade angah rase semangat sikit =] *tak bule puji lelebihhh, nanti die perasan =P dan lagi satu kalau angah balik die akan bawak sekali movie baruuuu. so, tak payah susah-susah dan sesak-sesakkan diri nak ke panggung wayang =P

Nak pegi jumpe kengkawan yang dah lame tak jumpe. weeeee~ suke! suke! sejak stop study dah lame tak jumpe mereka..hehhh.. ni pon kebetulan dapat pegi sane sebab ex-housemate dulu kawennnn. sebelum tu bule lepakk dengan mereka. tapi pegi takde la lame sangat. hari ahad sudahh balik. wuuuuu~ kejap nyeee :'( takpe la, walaupon kejap je, dapat jugekkk jumpe. dah rindu sangat dah ni =P

fuhhhh~ cepat-cepat la hari jumaat. tak sabar-sabar rase nye. besok baru hari isnin. lagi empat hari nak hari jumaat. kalau la ade doraemon kat malaysia ni, saya akan pakse die cepat kan mase ke hari jumaat. =p tu pon kalau doraemon nak :D dahhh dahhhh pegi masak! tak kenyang nanti duk ngadap blog *ayat mak la tuu =]



Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

4 comments:

ahmad endo said...

best....ari minggu ni ada tom tom bak...hehehe

Cik T-pah said...

hehh..?? cite kekanakkk :D

Cik Ezy said...

kat ganu bkn ari mggu..
hehekk

Cik T-pah said...

best nye kalau bukan hari minggu. bosan hari minggu kalau tak tau nak buat ape..hee :D