Tuesday, March 15, 2011

tegakk bulu roma tengok video nih


Assalamualaikum..

ye..! cuti sekolah yang amat membosankan. sebab adik-adik ade kat rumah. bila mereka ade kat rumah, tak buleh nak kemas rumah sangat. sebab pastiii akan bersepah balik =P tapi kemas jugekk. hari ni saya berjaya meng-awalkan masa bagun saya :D lepas subuh tak tido dahh hehe.. macam tak percaya je boleh tak tido lepas subuh kan =P bila dah awal bangun, awal la mandi nye, awal la kemas rumah, awal la basuh baju. semua nyee awal-awal belakaaa hari ni ye (:

haa di sebabkan awal nye bangun, dengan itu awal jugekkk online nye..heee :D dah siap semua keje kan, takde bende dah nak di buat. pegi godek-godek kat youtube takde bende menarik. tetibe terjumpe satu video ni kat kawan punye wall di facebook. ingat kan video biase je. tapi luar biase kot.. =P

mehh lerr sesame kite nengok ape bende la video ni. bile tengok je, meremang bulu roma tangan ni. tak tau la napeee. geli kot tengok video tu. tapi last-last gelakk jugekk.

tu la video nye. agak nye dah takde keje sangat orang ni sampai buat video tu. hehe..erm mungkin korang dah tengok kot video tu. sayee je ketinggalan ni :) makk sangat suke lagu ni ok. kalau ade je on kat radio, mesti mak akan bukak kuat-kuat. hehh muakk dah dengar. mak balik keje petang nanti, saya akan tunjukkan video ni kat die. agak-agak lepas ni die suke lagi tak dengar lagu ni lepas tengok video ni. ke tak suke dah..? ke makin suke..? =P kalau makin sukeee, habis laaa. kene la dengar tiap-tiap hari nampaknye.. :D




Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

2 comments:

cik mieza said...

yg uat video ni cikgu BI sek rendah..dlu prnh dijemput kat tv2 segmen Faizal Ismail..hehe ;)

Cik T-pah said...

hehe baru nak tau.. (: