Monday, March 14, 2011

takde mood bila lembab


Assalamualaikum..

haa kan dah jadi tamak, satu hari dua entry =P alaa sekali sekala kan, bukan selalu dapat macam ni. tadi tangan ni gatal sangat, konon-konon nak ubah dan nak buat background baru. tapi, padan mukee tetibe ter-delete semua. kosong je background blog ni. rase sungguh tak keruan tetibe =P

tapi..ni dah kembali ke asal. try jugekk buat sampai jadi macam yang asal nye. nasib baik jadik. cume ade sikit-sikit kot yang berubah. blog ni nampak macam lebar kan. takpe la. malas nak edit lagi dah. tapi..bukan pasal ni yang nak di cerita kan *banyak pulakk tapi =P

ni nak cerita sikit pasal kebongokkan facebook sejak dua menjak ni. kenapa jadi sangat-sangat lambat loading eh. nak bukak satu page tu punye la lame nak tunggu. kadang-kadang tu lansung tak boleh nak bukak. eee geram betul tengok. tension je bile lambat loading. nak main game pon susah hehe :D

saya punye facebook je ke macam tu..? ke kamu semua macam tu jugekk..? aishh kalau la saya sorang je macam tu, makne nye laptop ni la yang bermasalah eh. ke internet kat rumah ni yang buat hal.? tapi.. *tapi lagi =P kalau nak bukak blog ke, youtube ke ape ke laju je. takde masalah pape pon. hehh macam-macam la..rase nak kunyah-kunyah facebook ni =P




Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

2 comments:

cendawanpink said...

mmg fb skg ni sume prob kot..
maybe sbb tsunami kt jepon tu..
hehee.. :)

Cik T-pah said...

ouh yeke..ye kot.sebab sume dah duk ngeluh je kat fb tu..