Thursday, March 17, 2011

yeayyy dah ade..suke! suke! :D


Assalamualaikum..

hari ni adalah hari yang paling bahagia kot. dan hari yang paling gumbiraaa.weeee~ :D cube teka! cube teka! ape yang bahagia dan gumbira nye tu kan..hehe..mesti korang ingat, cik t-pah nak tunang da eh..? ke cik t-pah nak kawin dah..? haa mesti korang pikir yang macam tu kan heeee :D

tapi hakikatnye bukan, bukan dan bukan belaka! =P tunang..? kawin..? hehh tak kan kot. sebab saye masih muda. banyak bende yang belum tercapai lagi. bak kate mr.awak, perjalanan hidup masih panjang. heee :D tunggu la umur dah betul-betul matang baru la bole pikir semua tu. aishh bukan pasal semua tu saye nak cerita.

saya nak bagi tau yang saya dah berjayaaa untuk buat mister linky. alaaa yang exchange link dengan blogger lain tu. hehhh.. batak tak..? batak tak..? mesti korang kate ' batak giler budak ni, orang lain dah lame buat ' =P yelaaa, saya batak.. =( berani la cakap camtu. geletekk laju-laju kang =P sebelum ni sign up je. tapi tak reti nak letak kat blog. so, thanks kat blog ni sebab buat tutorial macam mane nak letak kat blog =)

saya tau ramai yang dah buat. biar la korang nak kate ape pon, janji saya happy hehe *tu je..? tak berbaloi =P so, tunggu ape lagi. nanti rajin-rajin kan la jari-jemari korang untuk tinggal kan link blog korang ye. senang sikit saya nak buat blogwalking kan.. =) tak nak tinggal kan link xpe la..majukkkk :'( *touching tetibe =P

Bye..!


Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

5 comments:

Atika Aula said...

tahniah ye :)

Cik T-pah said...

hehe mekasihhh =)

cendawanpink said...

yayy..!
org ke-3 dlm list mister linky.. (^_^)

Cik T-pah said...

haha yeayy..mekasihh.. :D

lOvely mieNa said...

tgu blogwlking dri cik T-pah.. :)