Saturday, April 30, 2011

Kawan yang kawin, tapi aku pulakk sedih tetibe


Assalamualaikum..

Haa update entry untuk hari ni punye. Malam ni kepenatan sebab baru balik dari kenduri kawin, kawan baik mase sekolah rendah dulu. Di Melaka. Wahh~ nampak nye die dah mendahului ni hehe..

Sepatutnye pergi besok, sebab kenduri yang sebetulnye adalah hari besok. Tapi memandangkan besok banyak pulakk kenduri yang berdekatan dengan rumah ni, maka abah pon membuat keputusan untuk datang kenduri tu hari ni. Dapat la jugek tengok walaupon akad nikah je kan :)

Sangat cantik ok, die hari ni. Walaupon sebelum-sebelum ni die cantik jugek tapi hari ni lagi sangat cantik. Bila jumpe die tadi tetibe je nak mengalir air mata. Entah kenapa la pulakk hati ni tetibe sedih tengok die kahwin, sepatutnye gembira kan tengok kawan kahwin hehe..

Tak nak cakap banyak, cume aku ucapkan semoga die bahagia di samping keluarga yang baru di bina ni sampai ke akhir hayat ye. :) ok dahh.. asal kan ber update je ni. Nak tido dah, sebab terlampau penat. ^_^ Selamat Malam..





Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

10 comments:

fatinz.efziey said...

tamo sdeh2..hehee
tadew pica ke??na tngoxx..
hahaha XD

Cik Ezy said...

tu air mate gmbire kot..
bkn sedih..
mybe jgk t'haru..
hahakk.. xpsl2 pulak cik ezy nk t'haru..
ekeke

Cik T-pah said...

fatinz: pict takde la..tak sempat nak ambik :)

Cik T-pah said...

Cik Ezy: maybe jugekk kot hehe

sindarella-tyra said...

cik t-pah bila lg??

bila blog bercerita said...

aiseyhh...npe lak nak sdeyh cik tpah oiii....xlme lg turn cik tpah smpai jugakk...dun wury keyh..wink2~~

Cik T-pah said...

Sindarella & BBB: hehe saya banyak tahun lagi la :D

Miss Euoni said...

lama nya x BW kat cni .. Oni tag Cik T-pah kat entry contest .. ^_^ join yer ..

miey anna said...

comelnyee..suke pinky ^_^

singgah malam sambil follow kamu k

http://akemiey.blogspot.com/

cik teynteyn said...

cik tpah punye turn tak lame lagi tuuu ..

hihihi ..

kite follow here. keep in touch ye.