Tuesday, May 17, 2011

rindu nak buat semua benda dalam satu mase :D


Assalamualaikum..


Yeayyy akhir nye berjaye jugekk meng-onlinekan diri kat rumah. Biase la, kat tempat keje tak boleh nak online. Kene pegi Cyber Cafe pulakk. Lagi pon takde mase nak online, kecuali balik rumah dan cuti. Pengalaman bekerja? ouhh sangat seronok sebab dapat merantau kan diri ke seluruh tempat. Mane-mane tempat yang tak pernah pergi, akan di pergi kan hehe


Selama dah bekerja ni, nak online pon gune handphone je. Tu pon kadang-kadang, yelaa kalau hari-hari habis la kopak kredit kan. kawan-kawan kat tempat keje pon best. Rase lapang je hati bila mereka ade. Di hostel pon rase best sebab ade kawan-kawan yang boleh hiburkan hati.


Jadi takde masalah di tempat keje sebab ade mereka yang baik-baik belaka. kalau stress pon pasal kerje je. kadang-kadang kerje yang boleh membuat kan kepala ni tension yang amat sangat. Overall ok je :)


Hari sabtu dan ahad minggu lepas pegi ke Penang, sebab ade taklimat untuk student yang nak masuk ke kampus kami. Di sebab kan kepenatan, mintak kat bos untuk cuti pada hari semalam sebab memandangkan hari pon cuti Wesak day kan :) 


Petang ni dah nak kene balik sane sebab besok dah mula keje balik. wuuu~ kejap nye ade kat rumah :'( Nampak nye setakat ni jela nak membebel sebab kejap lagi dah nak balik ke Zon kesibukkan heee :D Pegi dulu dan jumpe lagi ^_^


P/S: Sesiapa yang sudi menjenguk dan meng-follow blog ni, walaupon tahu aku dah lame tak online, sangat-sangat berterima kasih :)
Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

5 comments:

Cik Ezy said...

rindu kat cik tpah!
keje leklok ye yunk..
=)

Cik T-pah said...

rindu jugekk kat cik ezy..mekasihh ^_^

sarah mohamad said...

keje elok2 dear :)

~LaDaYaNa~ said...

tag kamu join GA..singgah belog nnti ye..=D

Miss Euoni said...

miss u cik t-pah ..
btw , Oni de tag awak tau ..
(^_^)