Tuesday, April 12, 2011

Masakkan yang terbaikk dari emak tercinta :D


Assalamualaikum..

Yeeayy akhir nye aku kembali berblogging dengan hati yang lebih tenang :) Buang yang keruh, ambik yang jernih kan. Malass nak pikir la entry-entry emo tadi. Buat kotor blog je kan, nanti ramai pulakk yang tak suke hee :D

Jadi malam ni nak post pasal makan-makan la :D Bila tengah keadaan marah tadi, asik pikir pasal makanan je. Apa la yang nak di masak malam ni. Nak makan ape la malam ni. Lepas ni nak makan ape pulakk. Semua nye pasal makanan la hehe.. Bila dapat makan banyak baru la happy kan :)

Terima kasih kat sesiapa yang masih mempercayai diri ni. Sangat-sangat berterima kasih :) Dan yang termakan hasutan tu, tak pe la, redhaa jela ^_^

Malam ni emak masak gulai kuning cendawan busut! yeahhh~ sangat suke kan cendawan. Dan dah lame tak makan gulai cendawan masakkan emak. Terima kasih emak sebab melayan selera anak yang banyak cekadak ni :P

Nak makan kenyang-kenyang malam ni. Nak lupakan kejadian buruk yang pernah berlaku. Anggap je takde pape yang jadi, kan senang :) Ouhh alangkah tak best nye sebab di saat memerlukan Mr.Awak time macam ni, die takde pulakk..sibuk dengan keje kot. Takpe la, paham, paham..Nanti kalau die dah tak sibuk nak cerita puas-puas! ^_^

Dah dahh..korang tinggal sini eh. nak pegi makan dengan girang nyeee. weeee~ :D



Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

5 comments:

Cik Ezy said...

yunk.. kate tukar link..
link baru xbg pon..
sobsss

~LaDaYaNa~ said...

yupp.!!buang yg keruh amek yg jernih..ade org berdengki dengkos ke??abaikan je la org yg prangai cm nie..hdup x penah sng tgk org len hepi..emm, sabar je la..

**mknkn utk akk skali..ngeee~
suke header baru tu, santekss terletak je duduk nye ye..hihi~

Cik T-pah said...

Cik Ezy: tetibe tak jadi tukar link hikhik ^_^

Cik T-pah said...

Ladayana: betul tu. malas nak ambik tau dah sape yang dengki2 nih :)

hehe mekasihh ^_^

RiBeNa SeDaP said...

tipah..
nk resipi kek coklat moist...
hehe..