Monday, July 18, 2011

orang dengki tak habis-habis..blahhh jauh-jauh tak boleh ke?


suke hati kau la nak serang kat shoutbox aku tu panjang lebar mane pon!

suke hati kau la nak sebar fitnah tu seluas mane pon!

suke hati kau jugekkk la nak buruk-buruk kan aku macam mane pon!

Woooo~ kau tak puas hati dengan kebahagiaan yang aku ade kan?

Ade aku peduli????

Yang aku tau kau tu jenis manusia yang dengki dengan kebahagiaan orang lain..

Manusia yang tak tau malu! cermin kat rumah tak cukup nak cermin diri kau sendiri ke?

Aku tak marah pon, suke hati kau la nak perbesarkan mane fitnah tu!

Yang aku tau kau akan terima balik balasan yang kau buat kat aku dan lagi teruk dari ni yang kau akan rasa!

Aku tak nak tanggung segala dosa-dosa kau dengan memaki hamun kau!

Kau yang akan tanggung segala dosa-dosa aku sebab fitnah yang kau buat ni!

Segala pahala kau akan dapat pada aku ( tu pon kalau kau ade pahala laaa kan )

So budak!! Good Luck untuk kau meng-transfer kan segala dosa-dosa aku pada kau dan pahala kau pada aku okeh!

Wish You Luck Bebeyhhhhh!! (,")

P/S: Aku rase aku tak minat la dengan publisiti murahan kau tu! yang mahal sikit takde ke? :P


Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

4 comments:

sarah mohamad said...

usah dilayankan dengan orang yg ada masalah kejiwaan tuu heheh

Cik T-pah said...

mmg malas nk layan ponnn (:

Cik Ezy said...

biar kn je dia nk serang kite..
wat xtau je..
org mcm 2 xpotot dilyn..
kalo boleh xpyh buat entry psl die pon..
biar die bengang..

Faraa Eiman's said...

jeles nan u la tu , haha