Wednesday, January 12, 2011

Besok birthday awak ke..?


haa baru dapat merasa online pagi ni. semalam seharian tak dapat nak online sebab internet nye modem kene sorokk hehe.. sorok-sorok pon pakar pencari dah dapat jumpa dahhh :D tak tentu arah rasanye bila seharian tak online kan. tido tak lena, makan tak selera, mandi macam tak nak mandi je hehe.. tapi saya tetap mandi ok! =P haa pasal interview yang abah bagi tau semalam tu mana jadi pon. abah lupa tarikh la, ingatkan minggu ni tapi minggu depan. nasib baik tak bangun awal semalam, kalau tak mesti mengamuk pagi-pagi hehe..

abah kata saje nak bagi bangun awal..adeyhh..abah kena terima hakikat yang anak nye ni susah bangun pagi ok =P dahh dahhh cukup pasal semalam...ehem ehemm, tekak gatal la.. =P awak, awak dan awak..besok birthday awak kan..? Happy birthday awak.. =) dah tua da awak kan, saya muda lagi. so, mentang-mentang awak dah tua jangan selalu buli saya yang muda ni tau =P awak selalu tak mengaku yang awak tu dah tua [ tua dari saya la ] sentiasa perasan muda kan hehe.. tak pe la, awak tua pon saya sukaaa hehe awww~ maluuuuu :D

Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, semoga Allah permudahkan segala niat dan urusan awak. semoga dapat orang yang boleh bahagiakan awak dunia dan akhirat ok =) dahhh tua ni, buat perangai baik-baik ok walaupon sekarang ni pon awak baik. jaga diri baik-baik, jangan lupa kite kalau dah senang, jangan menggatal sangat tak elok untuk kesihatan =P, jangan jangan dan jangan la ok. banyak pulakk bebel untuk awak ni. kalau awak baca ni saya akan maluuuu hehe..mintak-mintak awak jangan baca, mintak-mintak awak selalu busy, mintak-mintak awak lupa link blog saya hehe.. ok daahhh, suke sangat ni kenapa..?? sukaa laa sebab besok birthday awak..aishh jangan gatal lebih-lebih la budak kecik..! ok ok dah out la ni..

Bye..!


Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

3 comments:

jinkamen said...

salam
selamat harijadi kepada yang berkenaan. moga kalian panjang umo dan dimurahkan rezeki dan jodoh

aKu & oKtObEr said...

ehem3...
ati dh berbunga ya skrg =)

Princess said...

pjot: hehe sukeee~