Monday, January 10, 2011

dup dap dup dap. bunyi jantung :D


aisshh rasa cuak nye besok, apa tak nye, tetibe abah kata resume dengan sijil-sijil bawak besok. bawak pegi mana kan..? ikot abah la, kawan abah nak interview keje besok...! haaa..??? biar betul abah ni, tak sedia apa-apa pon ni. wahh terus naik darah atas kepala, berdesup laju je. tak tentu arah tetibe. kelam kabut tetibe. menggigil tetibe. apa ni semua nye datang tetibe ni, macam tak bersedia ni. adeyhh, kenapa la abah tak bagi tau awal-awal, suka buat anak dia sakit jantung macam ni tau. kerja apa pon tak tau, bila ditanya tak nak dijawab. abah kata tengok jela besokk..aishh nak tengok-tengok ni yang lagi berdesup lagi darah ni..tangan dah sejuk-sejuk ni.

apa-apa pon wish me luck besok ok. tak tau apa yang akan jadi besok ni. ok ok, besok muka kene manis-manis, jangan masam-masam, jangan gelabah tak tentu arah. jangan jangan semua nye jangan lah. ok lah, disebabkan berita terkejut ni, saya dengan terkejut nye jugekk nak offline dah.

Bye..!


Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

6 comments:

BuLat i2 CirCLE said...

nyayi la lagu MUH-la la la kerja..cmfrm darah gemuruh hilang.

acul said...

gud luck awk...

IFA Athirah said...

gud luck!!!u rilek je..everything gonna be fine :) http://geekintherainbow.blogspot.com/

Princess said...

to u olz..thanks.. =)

acul said...

so camne? ape keje yer? dpt ker?

Princess said...

keje ape nye..abah kate minggu depan, bukan semalam hehe