Saturday, March 12, 2011

ade bende comel-comel :D


Assalamualaikum..

weeee~ suke! suke! semalam ade jalan-jalan kat banyak blog. lepas tu terjumpe la satu blog yang saya rasa 'woww blog tu cute' hehe..dan rase nye bukan saye sorang je rase blog tu cute, orang lain pon rase macam tu jugekk kot. teringin sangat nak ade blog comei macam tu, tapi tak reti buat :'(. dan kebetulan pulakk tuan punye blog tu buat business untuk design blog.

haa ape lagi. try la add die kat facebook. dan try tanye kot-kot die boleh tolong kan.. =] bile di tanye, die kate bolehhh..wahhh~ gumbiraaaa nye hati ni.. tapi die kate blog saya dah ok, takde ape yang perlu di tambah lagi. tapi saye tetap jugekk kate blog ni tak ok. ok ke..?? ;) takpe la kalau die kate blog ni da ok, just saya nak tukar header je.

kalau bab buat header ni saya sangat lah ngokngek. sebab saya bukan nye jenis otak kreatif =P saya request la kat die untuk buat saya punye header. yang comei-comei, tak serabut, nampak simple dan..

tadaaaa

haa tu la hasil nye =] cantik tak..? comei tak..? *cepat cakap cantik! =P dan sesiapa nak mintak die design blog pon bole. boleh add die kat facebook. kalau nak tengok blog die yang cantik pon bole. klik SINI. tak mahal pon. cume rm5 je. tak mahal kan..? so ape tunggu lagi. pegi la sergah blog die :D





Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

4 comments:

gadeslurcandy said...

wah promote belog sye nie.hehe.thnx yup!

Cik T-pah said...

hehe mesti la..org dah tolong kan.. (:

sindarella said...

cute..lerr!!!..kte pown bawu tkar...

Cik T-pah said...

kan..? kan..? hehe..