Sunday, March 13, 2011

yeayy dah ade respon :D


Assalamualaikum..

kan mak dah kate jangan pikir yang bukan-bukan. jangan berat kan kepala hotak untuk pikir yang remeh temeh macam tu *tetibe =P semalam kan hati gundah gulana sebab mr.awak tak balas mesej dua hari ok! lepas tu tak angkat call lagi! hehh memang kepala ni pikir yang bukan-bukan dah sebab mr.awak tak pernah buat macam tu.

akhir nye, saya buat ikhtiar yang last hehe..mesej di facebook. tanye kenapa..? kenapa..? dan kenapa die tak angkat call and balas mesej. ingat kan takde jawapan jugekk sebab lame tuhh tunggu. akhir nyeeee..terbalas dan terjawab jugekk. die kate die demamm :'( aloloooo kesiannn nye. siap muntah-muntah lagi. tak larat nak tengok handphone kot tapi online bolehh pulakkk eh! =P

takpe la, asal kan terbalas dan terjawab daripada dukk gile mikir sensorang :D semoga awak cepat sembuh dan boleh mesej kite macam selaluuuu :) dannn hari ni, die mesej! :D wehuuuu! suke! suke! :) walaupon die kate tak berapa nak baik lagi, die mesej jugekk.. tetibe rase kesian. takpe la. awak sembuh bebetul dulu lepas tu baru mesej macam biase eh. kalau awak sakit, kite pon sakit *acecehh, sehati sejiwe konon =P nanti kalau awak sakit, tak boleh nak buli kite macam selaluuu kan.. :D kalau awak tak buli kite sehari rase macam gelapp gulitaaa je dunia ni haha ^_^

ok dah. cukup la untuk entry hari ni. kalau cite bebanyak takde bende nak cite besok :)




Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

2 comments:

sindarella said...

terjawab suda.....

cik hani said...

hi..

wow...pink nya blog dia

nice kaler..
i loikeee...