Saturday, March 12, 2011

kenapa tetibe tak sedap hati :'(


Assalamualaikum..

Selamat petang blog pink dan para blogger =) entry petang ni sedih sikit sebenarnye. sikit je. tak banyak. biase la. lumrah hidup, mesti ade suke dan duke kan. tapi saya ni boleh di ketegorikan banyak berduka kot =P kalau tak caye cube tengok entry sebelum-sebelum ni. sikit sangat yang pasal happy. berdukeee je memanjang :D

erm hari ni bukan nye ape. hari ni berduke sebab malam semalam saya mesej mr.awak macam selalu. kalau die busy, die akan bagi tahu, dan saya tak akan mesej kalau die busy *konon-konon memahami =P tapi mesej saya tak di balas. penat je tunggu. sampai tertido da tunggu die reply mesej. dalam hati kate takpe la. die busy kot. lupe nak bagi tau la tu *ayat sedapkan hati.

pagi ni bagi lagi mesej kot-kot die da bangun ke ape kan. tak jugekk di balas. lepas tu tak puas hati terus call je. tak jugekk angkat. hehh nape ni..? bila mesej tak di balas, call tak di angkat mule la pikir yang bukan-bukan dah. saya ade buat salah ke..? :'( ke ade bende tak elok jadi kat die *mintak di jauhkan la. tapi..kenapa bila tengok facebook die, die ade online 5 jam yang lalu. tapi..kenapa die tak angkat call dan tak balas mesej. adeyhh. otak ni rase tak berfungsi dengan betul da. malas da nak pikir banyak-banyak.

tadi mak kate, tok sahh la duk mikir tu je. banyak bende lain nak di pikir kan lagi. betul jugekk kate mak tu. kalau saya ade buat salah, sila bagi tau. kalau ade masalah sila bagi tau jugekk. kalau rase nak contact, pepandai la awak cari kite ehhh..tak kisah da =) bile kepala serabut macam ni rase nak makan banyak-banyak :D

nak makan ape ye petang ni. nak pegi shopping la. nak cari cokelat banyak-banyak. mahuuu cokelaaatttt!! :D




Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

2 comments:

sindarella said...

urmm..bnykkan saba yerr...

Cik T-pah said...

mekasihhh sindarella..