Monday, March 28, 2011

Awak, awak dan awak. Tolong la ye..


Assalamualaikum..

Saya rasa ni entry kali ke berapa ntah saya mintak tolong. Tak susah pon. Ni semua demi kebaikkan saya dan awak, awak dan awak jugekk. Saya sayang kan followers yang saya ada ni. sayang jugekk bloggers yang sudi bace blog saya yang tak seberapa ni.

Tapi tolong la lakukan sesuatu supaya saya boleh skodeng balik blog akak-akak, adik-adik dan kawan-kawan semua. Yang dah follow tu sila la tinggal kan link blog korang kat mane-mane je ok. Kat mister linky boleh, kat shoutbox pon boleh. Kalau kat komen lagi la boleh.

Ada sesetengah followers tu, follow blog ni tapi takde link. macam mana saya nak tengok sape yang sudi follow blog saya yang tak berapa nak indah ni? kan susah macam tu. Ni bukan entry marah, tapi entry sedih. Sebab tak dapat balas balik membalas kunjungan yang korang dah buat pada blog ni.

Tolong la ye. Nak jugekk tengok blog korang yang cantik-cantik tu. Jangan sesekali kecik hati ape yang di post ni. Bukan nak marah sesiapa, cume nak bagi tau, supaya saya boleh balas balik apa yang korang lakukan pada blog ni :) Itu saje, Terima Kasih daun keladi :D



Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

1 comment:

Cik Ezy said...

a'aa.. ade jgk yg ssh nk follow blk..
sbb xde link,.
kene setting blk kat profile kalo xsilap la..