Thursday, March 10, 2011

ade makhluk tendang perut :D


Assalamualaikum..

Selamat tengah hari :) hari ni cuaca mendung je. ingat nak bangun awal pagi tadi. bila cube nak bangun tetibe hujan. saya cuba, cuba dan cuba lagi untuk bangun. tapi apa kan dayaaaa tertido jugekkk heee :D *cakap jela malas bangun =P haaa memang pon. memang sangat malas hari ni. tak tau la kenapa penyakit malasss ni tak terubat =P mak kate, senang je tak nak bagi malass ni. jangan bagi makan :D hehhh mane boleee..hidup kene makan.. (:

so bila bangun je, takde la lewat sangat. dalam jam 8 la jugekkk :D mak kate lagi, orang dah lepas pegi kelumpo, dah siap balik sini balik kau baru nak bangun =P *perli tak sesudahh mak memang cenggitu :) biasa la kalau bangun pagi mesti laparrr kan. tak terkate lapar nye. kadang-kadang sampai lupe nak gosok gigi dulu..heee :D *gosok la..! tetibe ade bende duk tendang-tendang dalam perot ni. bunyi pon semacam je kan. hehhh heran kejap. baby ke..? hehh tak mungkin kot! saya tak kawin lagi =P

bila nampak makanan yang ade atas meja tu lagi kuat perut ni di tendang-tendang. uikksss ape tu. hantu makanan ke..? =P erkk harap maklum saya tak bela hantu *dose :D pegi gosok gigi cecepat, duduk kat kerusi meja makan. terusss ambik roti cicah air cokelat yang ade tu. *roti je pon =P tetibe lagi, terussss hilang makhluk yang tendang-tendang perot tadi. hehe..ouhhh awak lapar ye cik perot. ni da kas roti awakk suke kan, terus diam :)

maknye nye bukan ke ade baby ke, alien ke ok. cacing banyak kot. mintak makan =P haaa tu jela. lepas makan. ngadap tb tengok CSI (: wehuuu~ senang nye hati.. :D




Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

10 comments:

Imran nyambek said...

wah...nak dapat baby dah.

Cik T-pah said...

haha..ape daa..baby hape nyee..cacing yang banyakk :P

Mamadd said...

patot kurus!

Cik T-pah said...

hehh..? nape kate camtu..?

cik mieza said...

haha..bby cacing un comel2.. :)

Cik T-pah said...

ee tak comel la..geli je hehe

sayanakhiburan said...

selamat menjamu selera... hehehe



Buat Duit Dengan Blog

Quzie Fathihah said...

nnt makan ubat cacing kasi cacing tu keluar....hehe

Cik T-pah said...

takde cacing dah..hilanggg :D

sindarella said...

urmm..nape da lame tak tulis entry bawu..