Sunday, March 27, 2011

GA-Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage


Assalamualaikum..

Tadaaa~ entry kali kedua untuk malam ni hihi ^_^ entry ni untuk join GiveAway - Saya Nak Rsa Coklat Sweet Cottage :) Ok, GA ni dah di tag oleh miss Ladayana. dan tetibe rasa tertarik pulakk nak join. sebab COKELATTT tu..sape yang tak nak kan :) disebabkan saya memang sangat gile akan cokelat-cokelat yang ada dalam muka bumi yang fana ni, maka tergerak la untuk meng-join GA ni :D

Lagi pon hadiah nye yang sangat lumayan, membuat kan saya lagi tertarik dengan GA ni ye. Ouh alangkah bahagia nye kalau saya dikelilingi oleh cokelat-cokelat yang sedap mesti saya orang pertama dalam rumah ni akan mati dulu sebab kencing manis :) ahhh tak kire, penyakit tu tak kan dapat menghalang saya untuk menjadi penggila cokelat. hehe..

ok, sebelum terlupa, GiveAway ni telah di anjurkan oleh Sweet Cottage. Ini adalah cokelat Home Made. Cokelat yang di promosi kan di blog Sweet Cottage ni memang nampak sedap ok. Berwarna-warni gitu, memang nampak menarik. Kalau nak join sila la ringan kan jari-jemari anda untuk tekan banner kat bawah ni haa. Tarikh tutup untuk GA ni pada 31 MARCH 2011.


Syarat-syarat untuk join GA ni sila la rajin-rajin kan diri pegi blog tersebut untuk tengok ape syarat nye :) Jom tengok hadiah yang ditawarkan :D nampak best tu wo0Okk ^_^




- 1 box assorted praline chocolate (pelbagai bentuk & perisa)
- 2 box of oreo flower/ love
- 2 box of oreo edible image


menarik tak? ape lagi. meh ler join reramai :D ok, saya tag kat dua orang ni ye :) Selain nama yang di tag ni kalau nak join di alu-alukan :)



Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

8 comments:

Cik Ezy said...

eh.. cik ezy kene tag?
hehekk.. sedap tu coklat.. nyummy2~
mekaseh dear.. nt cik ezy join..

Cik T-pah said...

join jangan tak join tuuu..rugiii..
kui kui kui ^_^

~LaDaYaNa~ said...

waahh!!kamu dh join ye..bgus2!..nnti kalu kamu yg dpt, jgn lupa share ngn sy ye..hihi~

Cik T-pah said...

Ladayana: ehh mesti la..salah la tu kalau penggila cokelat tak join GA cokelat macam ni hehe.. Insyaallah.. :)

eh ehh.. kalau awak yang dapat tu jgn buat-buat lupa orang kat sini ye hik3 :D

~LaDaYaNa~ said...

harus!!hehe..kita same2 share ye..hihihi~

Cik T-pah said...

Ladayana: hehe baik cik yana! Insyaalah.. ^_^

Lulu caldina said...

menang nanti, hadiah kongsi eh? *Wink..
Semoga berjaya..

Cik T-pah said...

Lulu: mekasihh~ ^_^