Monday, March 21, 2011

hari ni nak jadi rajin.. :D


Assalamualaikum..

weeee~ riang nye hati ni macam baru menang duit satu juta =P hehh kalau la betul alangkah bahagia kot :D tapi tak mungkin la semua tu. mane bole duit turun dari langit kan.. =) tapi entry kali ni bukan nak cite pasal duit.

actually, nak bagi tau, kalau korang nampak blog ni macam cacat sikit or banyak kan silee jangan kutuk! =P sebab saya tengah buat pembaharuan. saje nak buat pembaharuan sikit kat blog ni. asik tengok yang same je kan..hee :D yang dah meng-follow tu atau sudah melawat blog saya yang seberapa ni, terima kasihhh =) singgah menyinggah tu akan saya buat bile blog ni dah betul-betul siap oke =)

so, tu jela nak di bagi tahu =)








Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

6 comments:

~LaDaYaNa~ said...

kamu nk buat pembaharuan kat mana lg??blog pink kamu nie dah ckup santekss la..=D

Cik T-pah said...

hehe siap da! :D

Cik Ezy said...

ala.. xnmpk cacat pon..
ok je ni..
;)

Cik T-pah said...

hehe sebab dah siap kot..mekasihh.. =]

sindarella-tyra said...

urmm..bagos2..perubahan baru..like!!!

Cik T-pah said...

mekasihh.. :)