Tuesday, March 29, 2011

Maaf. Nak cuti selama 3 jam.


Assalamualaikum..

Hari ni saya nak ambik cuti dari post entry boleh? Antara sebab-sebab nye:

1. Mata terlalu penat untuk mengadap screen laptop terlalau lama.
2. Sakit perut yang terpaksa mengguling-gulingkan badan di atas katil
3. Migrain ni datang dahhh wuuuu :'(
4. Tangan terpeletok sebab jatuh semalamm :(

hehh banyak betul bende jadi ni. Penyakit datang sekali gus. Allah bagi, kite terima jela dengan redha dan ikhlas :) Tak boleh mengeluh kan.

Terima kasih kepada sesiapa yang sudi follow blog pink kesayangan saya ni :D Yang tinggal kan jejak di shoutbox, tekan button Like, tinggalkan komen. Sangat-sangat berterima kasih ok.

Sesudah je 3 jam dari sekarang, dan kalau sudah ok sepenuh nye insyaallah saya akan balas segala komen-komen dan kunjungan yang korang tinggal kan di blog ni ye. 

Terima Kasih daun keladi ^_^


Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

2 comments:

Cik Ezy said...

cuti anda diluluskn.. ekeke

Cik T-pah said...

hambuii cik ezy. dah macam majikan dah hehe