Saturday, March 26, 2011

Masa dah tamat! :D


Assalamualaikum..

cepat! cepat! online balik semua laptop yang ada. sape gune streamyx cepat! cepat! pasang balik! :D masa tamat dah! :) hoo yeaaa dah boleh pasang lampu. boleh pasang kipas jugekk. panas gile kot sejam kene off semua bekalan elektrik. haa baru sejam dah kecoh. kalau kene padam letrik selama dua jam macam mane? agak-agak sanggup tak? 

Saya sanggup! demi bumi tercintaaa :D *ayat agak poyo :P tadi dalam gelap ape je yang nampak? tak nampak ape-ape pon. gelaap je. macam orang kehilangan mate dah :) sampai kan bila jalan-jalan dalam rumah, tersepak dan terpijak ekor kucing kesayangan hehe.. kesiannn anje tau :(

Tapi padan muka! sape suruh duduk tengah-tengah alam kan. dah tau kot takde letrik. hehh macam la kucing tu paham. bila dah ada letrik tadi carik la, mane pulakk pegi nye si anje ni. rupe-rupe nye die tengah sedap terbongkang tido atas kerusi malas. hambuiii.. panas-panas pon sedap tido eh :)

dah la tido tak sopan. ape punye anak dara la nih. mood saya sangat baik hari ni. sebab dapat mesej dari mr.awak :D dan lagi satu pasal dah buang doodle yang konon kawaii tu dari header blog ni. tak nak la kene cop pencurik =P takk mati pon haihh kalau tak gune doodle tu. bole je saya berbahgia dengan blog ni :D

tak nak dah cite pasal doodle ke, kawaii ke, curik-curik ke. now, nak upload gambar anje yang sangat saya rase comel dan geram bila tengok die tido macam tu. rase nak gigit je telinge ia tau :P


haaa tu diaaa, apabila seekor anak gadis sedang tido ye. sungguh tak sopan. bila abah nampak anak dara die yang spesis berbulu ni tido cenggini, abah akan lepukk-lepuk peha nye tande geram yang amat sangat. kesiann selalu kene buli ^_^ 

P/S: entry last ke? tak tau lagi. kot-kot tengah malam ni tetibe terbangun dan ter-post entry pulakk. haaa SILA JANGAN TEGUR KALAU KEJADIAN TU BERLAKU. mane la tau tu bukan saya kan hehe :P


Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

8 comments:

~aNisYa~ said...

bila masa ko sokong earth hour ni?haha

Cik T-pah said...

angah: tadi la lepas aku call kau ^_^

haris said...

hye tipahhZ
cantek blog..

~LaDaYaNa~ said...

waaa!!bagus2 sbb sokong earth hour..hihi..sama2 la kita bergelap & berpanas tdi ye...=D

Cik Ezy said...

hehek..
comelnye kucingggggg..

Cik T-pah said...

Haris: ehh..agak-agak kenal ke nama haris ni? macam kenal tapi tak pasti ye ke tak :)

Cik T-pah said...

ladayana: Kih kih kih ^_* siap buat kiraan tu nak bukak lampu dan kipas :D

Cik T-pah said...

Cik Ezy: Comel kan? hehe..rase macam nak gigit je telinge die tu :)