Saturday, March 26, 2011

Saya dikira sebagai pencuri jugekk ke? =(


Assalamualaikum..

alahaiii..pagi-pagi lagi kesedihan dah melanda. ni yang mood nak berblogging tetibe hilang ni. Tadi cek kat dashboard macam biase. yela, nak tengok-tengok kot ade entry menarik yang boleh dibaca dan di komen. terjumpa satu blog ni yang post pasal curikk doodles.

dengan serius meyesss nye saya tak tahu pon nate*sila sebut macam orang kelantan =P ape doodles tu. rupe-rupe nye tu haaa yang ade kat header saya tu. katun yang comel-comel tu, yang konon-konon nye kawaii tu kan. bila tengok lagi, ade satu tumblr ni die post senarai yang curik die punye doodle.

adeyhhh.. nasib baik blog saya belum tersenarai lagi kan. macam mana ni? perlu ke saya tukar header baru? tapi header tu bukan saya yang buat, tapi saya tempah kat sorang blogger ni. bukan saya yang curikk =(

hurmm..nampak nye kene tukar lagi la header nye. sebelum saya di cop pencuri secara besar-besaran di dunia blog ni baik tukar kan. tak pe la, dengan hati yang ikhlas nye saya akan menukar header tu dengan simple mimple yang boleh. kang kono saman kang duk curik hak orang lain :D



Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

12 comments:

wawa said...

erk..rasanye tak la dikira sbg pencuri..
if sama dengan dia punya pun..tak semestinye kita mencuri..aduiyaii..
boleh pulak si dia buat senarai sampai mcm tu..
sudah semestinye antara byk2 blog kat dunia ni..mesti ada yang akan sama. chill je..takkan la sampai nak kena saman. =)

Cik T-pah said...

hurm takpe la..nak buat macam mana kan. dah hak orang tu. kite dah buang dahh katun nye tuh..tak herann denn dooo aiii hehe

cik mieza said...

owh..ade trbce jgk..
ha,ah..spe swoh dy letak kt situ an,
da owg ley copy je..pas2 nk mrh2 kn ^_^
btw, blog ni still cute

Cik T-pah said...

cik mieza: betul tu. dah name pon google. mesti la orang lain boleh copy. lain la kalau die private kan.

takpe la cik mieza, dah orang tak suke orang copy hak die. redhaa jela. dah buang pon. tinggal kan tulisan je =)

LINDAHERY said...

alahai ada gak ke yg mcm tu??? tak kan lah header dia sorang je kot yg mcm tu...issh ish....mcm dia sorang pulak yg boleh wat mcm tu kan... huhu

Cik T-pah said...

Lindahery: Bukan pasal header. tapi patung yang comel kat header tu. =)

tapi dah buang dah. tak risau sangat pon :)

Cik Ezy said...

saye xpham pe tu doodles..
ngeee

Miss Euoni said...

xyah tukar ler sis .. bukan nye curik pon .. biar la owg nak kate ape .. janji kte x wat kan ..

Cik T-pah said...

Cik ezy: saya pon memula tak tau ape ke name nye doodle tu. rupe2 nye katun2 yang kawaii tu haa.. :)

Cik T-pah said...

Miss Euoni: hehe takpe la. dah buang pon katun kawaii die tu :)

wawa said...

aiiyooo..sudah buang ke..takpe la..tak heran pun..ape kata letak je gambar cik tpah macam header yg sebelum ni..lagi cantik dr doodle dia tu..anyway..belog pink awk sangat cute! suka singgah!! hehe =)

Cik T-pah said...

wawa: buang dah :) kalau tak buang, tersenarai pulakk kat tumblr owner doodles kawaii tu hehe..

tak boleh letak muka sendiri. nanti orang takot nak masuk sini kih3 ^_^

terima kasih daun keladi, wawa :D