Wednesday, March 30, 2011

Tak perlu buruk-burukkan ISLAM!


Assalamualaikum..

Masa saya tengah meng-online kan facebook ternampak satu post ni. Die kate jangan percayakan perempuan ni. sebab pempuan tu menyesatkan umat ISLAM. ish benci betul la kalau ade orang macam ni. Kalau dah tak Islam tu dah la, tak payah nak kutuk-kutuk lagi. Ni yang rase nak makan banyak-banyak ni! *erkk tetibe

Nama die di facebook Jasmine Slalu Hepi. Kat dunia memang la name kau macam tu. Kat Neraka nanti name ko tak silap-silap Jasmine Slalu dibakar api!

Ni page die kat facebook
( sile kelik gambar untuk tumbesaran yang sihat )

Menyirapp je darah tengok pempuan ni. Kalau jumpe depan-depan dahh lame kene penampooo! aishh..asyik nak geram je ni. tak boleh sabar dah ni. Gerammmmm!!!


Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

8 comments:

Cik Ezy said...

burok pangai tol la..
huhukk
suke2 je kutok Islam..

~LaDaYaNa~ said...

rase nak maki je kan bc status2 die!!haishh~
sje je tu nk menambahkan dosa kita same kan..

Cik T-pah said...

Cik Ezy: memang pon. saje je die nak cari pasal tu

Cik T-pah said...

Ladayana: tak yahh nak tambah dose kite cik yana oii..mase tengok status die camtu memang la bengang. tapi tengok2 balik, die macam saje nak buat status camtu

sindarella-tyra said...

trok btull!!! ntah apa-apa..islam ke dye tue!!??

Cik T-pah said...

Sindarella: die kristian yang tak tau nak hormat agama lain!

bila blog bercerita said...

cik t-pah, kitew bako jep fb die...hahahaha

Cik T-pah said...

bila blog bercerita: hehe kalau bako fb die, terbakoo la fb kite sekali hee :D