Monday, April 18, 2011

Lepas ni tak dapat nak sayang-sayang dahh :'(


Assalamualaikum..

Cepat nye mase berlalu, rase macam baru semalam je hari sabtu dan cuti, tetibe hari ni dah hari isnin. dan tunggu, tunggu lagi sampai la pulakk hari rabu. Haa mase tu la akan menentukan mase depan ni macam mane :) mintak-mintak dapat la ape yang dihajati pada hari rabu tu kan :)

Ok, berbalik pada tajuk entry yang macam bunyikk nye agak kegedikkan di situ, sayang-sayang :D hehe..ni bukan sayang-sayang macam cintan cintun tu la, tapi ni sayang pada haiwan kesayangan yang bernama 'anje' heee :D

Actually, lepas ni tak boleh dah kami nak tido same-same, kiss-kiss pipi, lepas tu siap dukung je si 'anje' tu kalau die nak masuk bilik air hikhik..manje kan kucing tu? nak pegi mane-mane pon kene dukung :P

Ouhh lepas ni, tak mungkin dah buat semua tu, sebab tetibe je aku ade alahan pada bulu kucing. hehh..sejak bila ni? Ntah sejak bila pon tak tau. Minggu ni mengalami kegatalan di muka, di badan dan di mane-mane je. tumbuh bintik-bintik merah, lepas tu akan jadi macam ruam..adeyhh..

Bila pegi jumpe doktor, die kate ni alahan pada bulu kucing. So, doktor tu tak bagi dah tido-tido dengan kucing ni, peluk-peluk, cium-cium pon jangan. Sedihh nye bila tak dapat manje-manje dengan 'anje' lagi. Terpakse la si 'anje' tu tido jauh-jauh..

Yang paling tak best nye mesti akan meninggalkan parut! wahhh macam mane nak interview dengan muka yang banyak parut nih..kene ambik tindakkan ni sebelum interview. Tetibe terasa maluu nak keluar rumah, sebab muka banyak parut alahan hehe...

Tunggu takde parut baru keluar :P Kata kan tak nak pada parut! mintak-mintak la parut hilang sebelum interview. agak-agak sempat tak ye? erm..

*nampaknye kite tak akan bersame lagi..sobb sobbb :'(


Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

6 comments:

Wani said...

wani takut kucing ~ huhu

Cik T-pah said...

wani: hehe tak yah takot sangat la, sebab kucing kan comel. kalau harimau tu takot lerr :D

Cik Ezy said...

parut mmg ssh la nk ilang..
try la pkai bio oil..
:)

Cik T-pah said...

Cik Ezy: hurm tu la pasal..akan di try :)

aisya said...

comel nye kucing tu tido mcm tu.. =)

Anonymous said...

cute nyeww kucing 2...suke2..huhu :-)