Saturday, April 9, 2011

Yuyu Zulaikha-Ferrero Random GiveAway


Assalamualaikum..

Oke hari ni tetibe nak join contest yang agak lame dah berlansung. Dah lame tau yang ada nye contest ni, tapi hari ni pulakk tetibe tergerak hati nak meng-joinkan diri dalam contest si comel ni :) Itu pon setelah di tag oleh Miss Amoi Maniac :D


Ok, macam yang yuyu nak. akak dah tepek kan header yuyu yang comel lote nih. Tujuan beliau buat GiveAway ( GA ) ni, kate nye nak berkongsi rejeki yang beliau dapat dari dunia blog ni. Thanks ye Miss Yuyu Zulaikha :) Yuyu sangat baik sebab sanggup berkongsi rejeki yang ade hikhik ^_^

Hadiah yang ditawarkan oleh si comel ni banyak sungguh. Macam-macam, ade yang dari beliau sendiri iaitu Ferrero Collection dan ade jugekk dari sponser yang sanggup nak meng-sponser hadiah GiveAway si kecik nih :)

Kalau nak tau sila la tengok ENTRY beliau ok. Dan di alu-alukan untuk join sebelum terlambat *erk takde tarikh akhir pulakk. 


Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

2 comments:

Cik Ezy said...

gud luck cik tpah..
nt dpt coklat kongsi2 la..
hahakk

Cik T-pah said...

hehe mekasihh cik ezy. Insyaallah :)