Friday, June 10, 2011

Aku kembali dengan hati yang luluhhh~ :'(


Assalamualaikum..

Haii.. lame nye blog ni tak berupdate.. mesti orang lain pon bosan duk tengok kan, sebab bila bukak je asyik bende yang same. hehh tak sengaja la..aku menjadi orang yang sangat busy bila dah bekerja. Sekarang tak busy dahh sebab dah pon berhenti, sebab aku rase makin lame kerja kat sane makin hati tak tenteram..

Bila dah berhenti rase macam sayang la pulakkk..rindu kat kawan-kawan yang ade kat sane. sebab mereka sangat best >.< ade la beberapa gambar yang sempat di ambil mase last event di Pulau Pinang itu hari ( tak ingat berapa hari bulan )

ok habis cite pasal kerja. Sekarang ni nak cite pasal mood aku pulakk.. ermm.. ingat lagi mr.awak? lepas je kite orang break, terus aku takde hati nak contact die dah sebab aku tau aku akan kecewa kalau contact die. Tapi akhir-akhir ni, die mesej macam bagi sepenuh harapan balik untuk hubungan kite orang. Bila di tanye ape status hubungan ni, die kate kawan baik.

huhhh!! kawan baik? kalau kawan baik kenapa awak layan saya macam lebih dari kawan. die bagi harapan palsu kat aku!! hati aku dah sakit untuk kali kedua. Lepas ni aku tak akan mengharap apa-apa lagi dah dari die. cukup la setakat ni. Ni pon dah cukup sakit rase nye. Dan bila aku dapat tau yang die minat seseorang, aku doakan kau BERJAYA!! (ikhlass kot )

Apa-apa pon, hidup kene di teruskan. Mungkin ada yang lebih baik dari sekarang. ( mood kembali ok ) :) Yang lepas tak akan dikenang lagi dah :) aku mahukan kehidupan yang kembali normal ^_^

Kepada kengkawan yang ade kat dalam blog ni, sesiapa pon yang tag untuk join GA atau apa-apa pon..maaf ye.. tak dapat nak buat sebab dah terlambat..ni baru nak bace..heee :D harap maaf diterima :)






Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

4 comments:

Cik Ezy Comot said...

selamat kembali cik tpah..
miss u beb!
hihikk..

apdet entry ari2 cam dulu ye..

Miss Euoni said...

hai .. lame nye tak tgok dye ..

sindarella-tyra said...

urmmm saba yer cik t-pah kdg2 mslh neh la yg wat kita jd matang,x pa ada hikmah kot ^^ mari kita ceria2

Cik T-pah said...

Thanks semuaaaa =)