Tuesday, June 28, 2011

Entry terbaru =)

Assalamualaikum..

wahhh~ agak lame ye aku tinggal kan blog pink ni sampai tak ingat dah sejak bila aku last untuk ber-blogging :) So sekarang aku kembali sebab terasa kesian pada blog ni tak bertuan :P 

Background blog aku dah tukar dengan bertemakan hati-hati yang putih suci..bertemakan pink jugekkk [ pink tak bole tinggal ok ] =) sebab background bertukar:

1. Bosan dengan yang lame, header tetap macam yang lame jugekk..

2. Motif background banyak hati yang putih lagi suci tu adalah disebabkan hati aku jugek yang dah berbunga-bunga sekarang ni.. heee :D

Tak nak ingat kisah yang lame, nak buang yang keruh dan ambil yang jernih :) bak kate pepatah, patah tumbuh hilang berganti..erkk betul ke pepatah tu? Maaf la yeee..tetibe bahasa melayu ni merumitkan pulakk..kalau salah sila betulkan :)

Perancangan baru aku untuk mase depan dan azam untuk tahun ni adalah belajar menjahit..hehe..orang lain azam awal tahun, tapi aku nye azam tengah tahun pulakk kan..tak kisah laa janji ade azam ^_^

Disebabkan jumlah pengangguran terlalu tinggi dan termasuk jugekk aku, aku dah buat keputusan untuk belajar menjahit sebaik yang mungkin dan akan mendapatkan ilmu setinggi yang mungkin untuk aku meneruskan cita-cita aku nak bukak butik heee :D

So, belajar bermula pada hari isnin depan. rase macam tak sabar nak belajar sebab dah lame berminat :) wish me luck bebeyhhh ^_^ Kalau sempat dan tak dikejari oleh masa aku akan online seperti biase dan update blog ni seperti biase jugekkk...

Maaf ye pada kawan-kawan yang aku tak sempat nak jengukk blog anda. Bukan tak nak, tapi masa tak mengizinkan :( Nanti bila masa terluang aku akan singgah blog korang ok..yang follow tu sangat berterima kasihh daun keladi, ade mase aku singgah nanti :D

Takat ni jela yang mampu nak diucapkan..bubyeee :)


Terima Kasih sudi baca,jangan lupa baca lagi ^_^

2 comments:

Cik Ezy said...

selamat belajar menjahit..
bgos jgk kn..
dpt bukak butik..
wahhh..

Cik T-pah said...

thankss cik ezy :)